MOTORIEK TRAINING

MOTORIEK training

Locatie: Wij verzorgen deze training in ons sportcentrum of op locatie.

Wij merken dat er een grote motorische achterstand is onder jongeren t/m gemiddeld 14 jaar. Wij zien dit op veel basisscholen waar wij lesgeven en zien dit ook bij veel pubers die met hun middelbare school bij ons komen sporten.

Hierdoor kan er op latere leeftijd eerder lichamelijke klachten ontstaan.

Door deze achterstand is het beoefenen van een sport veel minder motiverend omdat het veel langer duurt voor een sport eigen gemaakt kan worden. Hierdoor blijft het gewenste plezier en resultaat uit wat leidt tot vroegtijdig stoppen met sporten of niet sporten.

Met de Motorische training, waar ook opdrachten voor thuis bij kunnen zitten (dit is dan in overleg met de ouders) hopen wij hier verandering in te kunnen brengen.

Deze training kunnen wij ook uiteraard geven aan volwassenen. Dit kan voor u zelf zijn of om door te geven aan uw kind of aan de klas waar aan u gymles geeft.

MOTORIEK TRAINING

U betaalt €29,50 per training. Voor een cursus van 5 trainingen betaalt u €125 Wilt u de training met meerdere personen volgen dan kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen contact met u op en stemmen het tarief af op uw wensen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de kosten kunt u het contactformulier invullen.

Scroll to Top